massage-parlor profiles

Escortgids met de beste massagesalons in Nederland. 🍒 Multimassage Haarlem, Hilversum & Almere
Menu

Multimassage Haarlem, Hilversum & Almere

Massagesalon Multimassage Haarlem, Hilversum & Almere in Haarlem

  • Gemaakt:24-10-2023
  • Gewijzigd:24-06-2024
  • Totaal bekeken:3795
  • Deze maand:363

Massagesalon Nederland • Multimassage Haarlem, Hilversum & Almere

EROTISCHE MASSAGE

 

Erotische massage

Een erotische massage kan ervoor zorgen dat u zich eens optimaal gaat ontspannen! Heeft u zin om uzelf eens lekker erotisch te laten masseren? Kiest u dan ook voor Multimassage want iedere dag staan er minimaal acht dames voor u klaar om dat te realiseren voor u! Soms hebben mannen het via vrienden gehoord en willen ze zelf ook eens meemaken hoe het is om gemasseerd te worden, inclusief hoogtepunt! Het kan ook zijn dat u er wat over heeft gelezen en toch wel nieuwsgierig bent geworden hoe fijn het kan zijn. Goede redenen dus om snel een afspraak te maken, zodat u zelf kunt aanvoelen hoe het is om een erotische massage te krijgen. Ook al is het de eerste keer voor u, geen zorgen want het gaat echt een heerlijk moment worden waar dat u van gaat genieten. 

Meer over een erotische massage

Een andere naam voor een erotische massage is een sensuele massage. Het doel is om seksueel verlangen op te wekken en te versterken. Het is de bedoeling dat u heerlijk gaat ontspannen en dan wordt er langzaam naar uw hoogtepunt toegewerkt. Als u dat eenmaal heeft mogen ervaren dan weet u voor hoeveel genot het kan zorgen, het is echt de meest pure vorm van ontspanning. Lekker een dame die met uw haar handen over uw lichaam gaat en dan gaat zorgen dat u even nergens aan hoeft te denken. U voelt haar handen over uw lichaam glijden en dan hoopt u natuurlijk dat ze snel naar uw hoogtepunt over gaat, maar ze bouwen het heerlijk op. De intense spanning is fijn om te voelen en als u dan eenmaal bij het hoogtepunt bent gekomen zal het ook echt een ontlading zijn voor u. Een heerlijk gevoel wat u nog lang bij zal blijven… 

 

Vormen van masseren
Meestal denken we dat een massage altijd uit wordt gevoerd met de handen, maar het kan bij sommige erotische massages ook anders gaan. Dit noemen we dan ook wel body2body massage. Het is dan een vorm van masseren die met het lichaam uit wordt gevoerd. Het doel is wel hetzelfde, want u mag zich lekker ontspannen en onze dames zorgen dan voor de nodige opwinding! U gaat zich echt volledig ontspannen voelen en de masseuse zal dan met haar blote lichaam uw lichaam van top tot teen masseren en dat gaat echt heerlijk aanvoelen. Misschien heeft u er nog geen ervaring mee, maar eens zal de eerste keer zijn dus kiest u er ook eens voor! De massage vindt vooral plaats met haar borsten en billen, het wordt heel intens door de massage olie. De lichamen glijden lekker tegen elkaar aan. U kunt een body2body massage ook kennen aan de erotische massage die ervoor gaat zorgen dat u naar hogere sferen wordt gebracht. 

 

Hoe gaat een erotische massage in zijn werk?
Er is geen vast stappenplan waarin staat hoe dat een erotische massage er uit hoort te zien. Het is namelijk iedere keer weer uniek. Maar in grote lijnen is het wel hetzelfde. Het gaat er om dat u vanaf het begin af aan op uw gemak wordt gesteld. Dit wordt ook door onze dames gedaan vanaf het moment dat u bij ons binnenkomt. Ze stellen zich voor en dan kunt u kiezen welke dame u mag masseren. De dames doen er alles aan zodat u zich heerlijk op uw gevoel voelt, dat u zich er thuis voelt. De lichten kunnen gedimd worden, er kunnen kaarsjes aan worden gedaan, er kan een muziekje aan, alles wordt er aan gedaan om u in de stemming te laten komen. 

Er zal tijdens een erotische massage veel olie worden gebruikt. Het zijn speciale oliën en die zorgen ervoor dat uw huid lekker wordt opgewarmd. Onze dames kunnen zo heel langzaam met hun handen over uw lichaam glijden. Laat de leiding aan hen over en geef u over. Het gaat een heerlijk moment worden voor u, en iedere keer komt u een stapje dichterbij uw hoogtepunt, wat zal u hier naar uitkijken! Toch is iedere keer ook weer anders, dus ook al bent u al eens geweest, u kunt een andere vrouw uitkiezen en dan is het ook iedere keer weer anders. Het is geen vast stramien wat zij volgen, iedereen doet het op haar eigen manier en dat is voor u alleen maar aangenaam. Veel verrassingen en niet wetende wat er komen gaat, maar uiteindelijk komen ze uit bij uw penis en is dat het hoogtepunt waar dat u toch ook naar uit heeft gekeken? Het beste gevoel wat u wilt ervaren komt dan naar boven, letterlijk! 

 

Wilt u een erotische massage?
Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom dat u graag een erotische massage wenst. Het kan zijn dat u graag verwend wilt worden door een mooie dame. Het kan ook zijn dat u wilt genieten van een heerlijke ontlading. Of is het tijd dat u even volledig gaat ontspannen en weg gaat uit de dagelijkse sleur? Het kan allemaal en dat in een half uur of een uur en dan gaat u intens genieten. De dames staan speciaal voor u klaar en hebben alle tijd en aandacht voor u! Daarom is het goed dat u ook aan uzelf denkt, laat u zich eens goed verwennen en letterlijk onder handen nemen zodat zij u echt optimaal kunnen verwennen. 

More...

Contact informatie

Telefoon #1:

+310235329609

  • Call - +310235329609
Instructies:

Alleen Bellen

Stad:

Haarlem

Webpagina:
Stuur e-mail Prive bericht

Werklocaties

Werkuren:

Maandag from 10:00 - 22:00
Dinsdag from 10:00 - 22:00
Woensdag from 10:00 - 22:00
Donderdag from 10:00 - 22:00
Vrijdag from 10:00 - 01:00
Zaterdag from 10:00 - 10:00
Zondag from 10:00 - 23:00

Multimassage Haarlem, Hilversum & Almere gevestigd in Nederland is een massagesalon die de beste erotische massage met een happy end dicht bij u in de buurt aanbiedt. Multimassage Haarlem, Hilversum & Almere heeft vele sexy masseuses die u een heerlijke tantra, thaise of erotische massage kunnen geven die al uw zintuigen zal stimuleren. Bij Multimassage Haarlem, Hilversum & Almere kunt u ook de beroemde japanse nuru-massage proberen, waarbij de masseuses hun sexy naakte lichaam tegen het uwe wrijven. Multimassage Haarlem, Hilversum & Almere biedt een van de meest opwindende erotische ervaringen waar dagelijks verleidelijke masseuses te vinden zijn. De erotische massages van Multimassage Haarlem, Hilversum & Almere staan bekend om hun massagetechnieken van hoog niveau en top-erotiek. Deze ervaren en jonge masseuses uit Multimassage Haarlem, Hilversum & Almere verleiden u met hun heerlijke sensuele massagetechnieken om een opwindend en stijlvol niveau van erotiek en opwinding te bereiken. Je kunt ook een goed gesprek voeren met deze stijlvolle dames uit Multimassage Haarlem, Hilversum & Almere en eindigen in een fantastisch massageorgasme. Of je leert je eigen lichaam op een andere en verrassende manier kennen door de erotische sensaties van een prostaatmassage. Multimassage Haarlem, Hilversum & Almere is hygiënisch en discreet en biedt een breed scala aan hete masseuses in Nederland. Ontdek hieronder de dames van Multimassage Haarlem, Hilversum & Almere en gun jezelf of een ander een heerlijke tijd in de handen van mooie masseuses. De masseuses staan garant voor ultiem genot, ze zijn verleidelijk en weten elk deel van je lichaam te raken. Via de contactgegevens op deze pagina kunt u alle details van deze massagesalon vinden, evenals de precieze openingstijden.